Fra brud til belægning

Fra brud til belægning

Det havde vi hos Bent Vangsøe Natursten sat os for at vise et hold landskabsarkitektstuderende i september i år. Derfor inviterede vi på ekskursion til Naturstenskompaniet i Sverige, hvorfra vi importerer sten til mange af vores projekter.

Turen bød på besøg i granitbruddet og i produktionen, så de studerende fik et indblik i processen fra at tage store blokke ud af stenbruddet, dele dem op i mindre dele for til sidst at forarbejde og overfladebehandle dem, så de er klar til brug. Altså stenens vej fra brud til belægning.

Interesse for processen
Ideen med at vise stenenes vej til projektet er ikke ny for Bent Vangsøe Natursten, da det ofte er måden, vi arbejder på, når kunder eller arkitekter på konkrete projekter er interesserede i at vide mere om processen.

Ligesom ”fra jord til bord”-konceptet er blevet populært, er flere også interesserede i at vide, hvor vores produkter kommer fra og bliver lavet, og så er det rigtig interessant at kunne tilbyde dem at vise det på en ekskursion som denne.

Besøget i september var en succes, så også i år 2020 går turen til Sverige, så de landskabsarkitektstuderende får mulighed for at blive klogere på naturstenenes rejse.

Tilbage til blog

Interesseret i at høre mere?

Vil du høre mere om projektet eller er der noget at vi kan hjælpe med, er du meget velkommen til at tage fat i os.

Lad os tage en snak →